CroppedImage

Flytekonferansen 2025 

Hold av datoen: 5. – 6. februar 
Sted: RS Noatun, Horten 

Den årlige Flytekonferansen er relevant for alle som er opptatt av drukningsforebygging. Her møtes representanter fra kommuner, frivillighet, akademia, politikere og næringsliv for å sparre og lære mer om drukningsforebygging. 

Flytekonferansen 2025 arrangeres 5. - 6. februar, på RS Noatun i Horten. Det blir også mulig å melde seg på ulike workshops kl 10 – 12 den første dagen.  

I tillegg til et spennende og variert program blir det også mingling, nettverksbygging og en trivelig festmiddag. I pausene kan du besøke utstillere, ta en kaffe og mingle og skaffe deg nye bekjentskaper. 

Mer informasjon om program og workshops kommer i august.  

CroppedImage

Innspill til tema og foredragsholdere

Har du et tema du ønsker belyst på Flytekonferansen, et forslag til en foredragsholder eller vil du selv holde et innlegg?  

Programkomiteen vil gjerne ha dine innspill innen mandag 13. august. Send dine forslag til post@flyte.no eller ta kontakt med programkomiteen:   

Få nyhetsbrev fra Flyte

Tusen takk for at du meldte deg på Flytes nyhetsbvev

Hei,

Tusen takk for at du har meldt deg på Flytes nyhetsbrev! I nyhetsbrevet får du blant annet mer informasjon om Flytekonferansen 2024, og andre aktiviteter og nyheter fra Flyte. 

 

Vennlig hilsen

Flyte - Sammen mot drukning

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt