52939877021_c4e176be56_c
Styreleder Kim Bertheussen i Flyte, smykkedesigner Tone Kristiansen og Siv Jensen, daglig leder i Flyte.

Lille Gullkorn lager smykker for Flyte

Gullsmeden Lille Gullkorn har designet et armbånd og et anheng med kjede for Flyte. For hvert smykke som selges går 50 kroner til Flytes drukningsforebyggende arbeid.

Samarbeidet mellom Flyte og Lille Gullkorn kom i stand etter at Flyte fikk overta domenet flyte.no rett etter at den nye paraplyorganisasjonen ble stiftet våren 2022.  

– Vi ba Lille Gullkorn om å lage et armbånd for Flyte, der 50 kroner av salgssummen går til arbeidet med å forebygge drukning. Vi er kjempefornøyde med resultatet og gleder oss til å vise det fram, sier Siv Jensen, daglig leder i Flyte.


Det er Tone Kristiansen i Lille Gullkorn som har designet smykkene.

– Designet på smykket er inspirert av logoen og bølger i vannet. Logoen er jo veldig flott i seg selv, med et tydelig motiv, sier smykkedesigner Tone Kristiansen i Lille Gullkorn.
 

Smykkene er laget i Norge, og er støpt i resirkulert sølv. Smykkene har et design og en størrelse som passer både menn og kvinner.

Armbåndet består av «Flyte-symbolet» i sølv, og fås enten med sølvlenke eller nylonbånd i Flytes logo-farger oransje eller blått, eller i brunt og sort. Armbåndet kan også bestilles med emaljert symbol og sølvlenke.
 

Smykkene leveres i en hvit eske med Flyte-logo og en kort tekst om organisasjonens arbeid.

– Det er viktig for oss er å bidra til å sette søkelys på forebygging mot drukning, og få folk til å være beviste på farer når de ferdes i vann og ved vann. Det er spennende for en liten uavhengig gullsmed å få ta del i et prosjekt som angår oss alle, sier smykkedesigner Tone Kristiansen i Lille Gullkorn.

Kjøp et Flyte-smykke her