1header-konferanse

Drukningskonferansen 2023

18. og 19. januar 2023 arrangerer Flyte før første gang en konferanse om drukningsulykker, drukningsforebygging og vannkompetanse. Her ønsker vi å samle organisasjoner, akademia, myndigheter, kommuner og alle andre aktører som er engasjert i å forebygge drukning. 

Konferansested

Drukningskonferansen 2023 arrangeres på RS Noatun i Horten. RS Noatun er Redningsselskapets sjøsikkerhetssenter, og et fullskala konferansested med auditorium, grupperom, restaurant og 50 hotellrom. I tillegg er det reservert rom på Thon Hotell Horten. 

Program

Hvert år dør rundt 90 mennesker i drukningsulykker i Norge, og et ukjent antall blir skadet. På konferansen skal vi se på hvilke grep som må gjøres for at færre skal drukne. Vi skal snakke om status ved inngangen til 2023, nullvisjon, nasjonal handlingsplan for drukningsforebygging, koordinering av arbeidet og mye mer.

Ønsker du å dele forskning eller beste praksis på konferansen? Da vil vi gjerne høre fra deg innen 1. november. Les mer her

Hovedinnleder til konferansen er Stephen J. Langendorfer. Sammen med Lawrence D. Bruya lanserte han i 1995 begrepet water competence (vannkompetanse). Dette er en utvidet forståelse av svømme- og livredningsopplæring, som i tillegg til ferdigheter også inkluderer holdninger, kunnskap og det å kunne hjelpe andre. Dette får du høre mer om på konferansen.

Nyhetsbrev

Fyll ut skjemaet under, så holder vi deg oppdatert om når vi åpner for påmelding, program og andre nyheter knyttet til konferansen. 

Ja, jeg vil ha nyhetsbrev om konferansen

Tusen takk for at du meldte deg på nyhetsbrev om konferansen

Vi holder deg oppdatert om program, foredragsholdere, påmelding og andre detaljer om konferansen. 

Vennlig hilsen

Flyte ved daglig leder Siv Jensen

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt